Maçın ardından

Maçın ardından -Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan: Kazanmak için riske girdik, kayıp da yaşayabilirdik -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kaya: Ligin kalan maçlarında en azından play-offa kalmak için


GAZİANTEP (A.A) - PTT 1. Ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyesporla golsüz berabere kalan Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, Kazanmak için riske girdik, kayıp da yaşayabilirdik dedi.
     Arslan, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, müsabakanın ilk 60 dakikasında her iki ekibin de pozisyonlarının bulunduğunu, ancak son yarım saatlik bölümde takımda kopukluklar oluştuğunu söyledi.
     Bunda oyun tercihlerinin etkili olduğunu kaydeden Arslan, şöyle konuştu:
     Gol atananın kazanacağı bir müsabaka olunca, yaptığımız değişikliklerle orta sahadaki direncimizi kaybettik. Kazanmak için riske girdik, kayıp da yaşayabilirdik. Alacağımız 3 puan bizi hem play-off yarışına sokabilir, hem de lige tutunmamıza yardımcı olabilirdi. Bize lige tutunmak için 7 puan lazımdı, 1 puan aldık, hedefimize 6 puan kaldı.
     Arslan, oyuna sonradan giren oyuncuları ara transfer döneminin son gününde kadrolarına kattıklarını hatırlatarak, Fiziksel olarak tam hazır değiller ve mevkileri olmayan yerlerde oynamak zorunda kaldılar dedi.
    
     -Suat Kayanın görüşleri-
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise ilk yarıda sahanın bozuk zeminine ayak uydurduklarını, ancak ikinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.
     Özellikle 50. dakikadan sonra topu yere indirdiklerini, bakarak ve konuşarak oynadıklarını kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Böylece oyunu lehimize çevirdik. Bize göre maç içinde iki tane yüzde yüz penaltı pozisyonumuz vardı. Çok arzu eden, oynamak isteyen futbolcularımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Galip gelemedik ama aynı konsantrasyon ve hırsımızla yolumuza devam edeceğiz. Ligin kalan maçlarında en azından play-offa kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER