Maçın ardından

Maçın ardından -Beşiktaş ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu sezon üç büyük rakibi karşısında 5inci maçından da galibiyetle ayrılamadı -Beşiktaş, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4e indirdi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu sezon üç büyük rakibi karşısındaki 5inci maçından da galibiyetle ayrılamadı.
     Ligin 5inci haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçından golsüz beraberlikle ayrılan, ligin 8inci haftasında Beşiktaş deplasmanından 1-1lik beraberlikle dönen, ilk yarının son haftasında sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, ligin 22. haftasında da sahasında sarı-lacivertli takıma 3-0 mağlup olarak İstanbulun üç büyük takımına karşı galip gelememişti.
     Beşiktaş karşısında da bu akşam sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, üç büyükler karşısında bu sezon galibiyete hasret kaldı.
     Bordo-mavililer, söz konusu 5 maçta 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 3 puan sevinci yaşayamadı.
    
     -Kafkasın ikinci büyük maçı-
    
     Trabzonsporda Teknik Direktör Şenol Güneşin takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ikinci büyük maçında da galibiyet elde edemedi.
     Kafkas ile ligin 22. haftasında çıktığı Fenerbahçe maçında 3-0 mağlup olan bordo-mavililer, Beşiktaş karşısında berabere kalarak galibiyet yaşayamadı.
    
     -Beşiktaş, fırsat tepti-
    
     Ligde ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Galatasarayın Gençlerbirliğine 1-0 yenildiği haftada puan farkını 2ye düşürme şansını değerlendiremedi.
     Beşiktaş aldığı 1 puanla puanını 43e yükselterek Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4e indirebildi.
     Ligde deplasmanda Sivassporu 1-0, sahasında Fenerbahçeyi 3-2 yenen siyah-beyazlılar, iki hafta aradan sonra puan kaybı yaşadı.
    
     -Trabzonsporda Zokora, Beşiktaşta Gökhan cezalı-
    
     Trabzonsporda dördüncü sarı kartını gören Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, kart cezalısı konumuna düştü. 4. sarı kartına ulaşan bu futbolcu gelecek hafta Bursaspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.
     Beşiktaşta ise dördüncü sarı kartını gören Gökhan Süzen cezalı konumuna düştü. Siyah-beyazlı oyuncu, gelecek hafta Kasımpaşa maçında takımda yer alamayacak.
    
     -Önce Mcgregor, sonra Ersan-
    
     Bu sezon sakatlıklardan sorun yaşayan Beşiktaşta Trabzonspor maçında da iki oyuncu sakatlandı. Maç başlamadan ısınırken sakatlanan Mcgregor sahaya çıkamayıp yerini Cenke bıraktı.
     Ersanda ilk yarının sonlarına geçirdiği sakatlığın ardından ikinci yarı sahaya çıkamadı. Bu oyuncunun yerine Escude görev yaptı.
    
     -Polis taraftarlara biber gazıyla müdahale etti-
    
     Karşılaşmanın 61. dakikasında bir grup taraftar Kulüp Başkanı Sadri Şeneri istifaya davet ederken, sahaya da maytap attılar.
     Polis kale arkası tribünündeki bu küçük gruba biber gazıyla müdahale etti. Birkaç taraftarın bu sırada gazdan etkilendiği gözlendi. Maytap attıkları belirlenen bazı taraftarlar polis tarafından tribünden çıkarıldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER