Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mumcu: "Play-offu büyük ölçüde garantiledik"


MALATYA (A.A) - Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptan play-offa kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini söyledi.
     Mumcu, İnegölspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maç, gitti geldi. Bir gol yedik. Karşı takım moral ve motivasyon olarak bizden daha arzulu ve inançlı görünüyordu. Haftaya Balıkesirspor maçı öncesi bizden alacakları 3 puan çok önemliydi. Onlar için daha fazla önem arz eden bir karşılaşma oldu" diye konuştu.
     Maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirten Mumcu, "Play-offu büyük ölçüde garantiledik. İnşallah sonuçta biz güleriz" dedi.
     Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise kolay bir maç olmadığını ifade ederek, İnegölsporun şampiyonluk umutları adına çok iyi bir mücadele ortaya koyacağını bildiklerini belirtti.
     Şansız bir golle de yenik duruma düştüklerini dile getiren Kızıltan, skora dengeyi getirerek sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.
     Kızıltan, "Genel anlamda çok iyi mücadele ettik. Onlar da iyi oynadı. Oyuncularıma gayretleri ve mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hakemlerle ilgili yorum yapmayı çok tercih etmiyorum ama bugün sanki çok tutarsız, standardı elinden kaçırdı, maçı elinden kaçırdı. Gereksiz yere oyunu da gerdi" diye konuştu.
     İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut da kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğuna dikkati çekerek, sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.
     Maçın centilmence geçtiğini belirten Bulut, Yeni Malatyaspora da bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER