Maçın ardından

Maçın ardından -Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: -"Kazanılan 3 puan bizim için ilk 6da olmak adına son derece önemli" -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: "Bugün biz Adanaspora değil karşılaşmanın hakemi Mustafa


ADANA (A.A) - PTT 1. Ligde Kayseri Erciyessporu 3-2 yenen Adanasporun teknik direktörü Levent Eriş, "Kazanılan 3 puan bizim için ilk 6da olmak adına son derece önemli" dedi.
     Eriş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, son derece önemli bir müsabakadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
     Haftalardır ilk 6 adına büyük bir mücadele verdiklerini hatırlatan Eriş, Kayseri Erciyesspor ile yaptıkları iki maçta da son derece üstün bir skor elde ettiklerini ifade etti.
     İyi bir takım olduklarını bildiren Eriş, şunları kaydetti:
     "Zor bir mücadelenin içerisindeyiz. Yarışan takım sayısı çok fazla ve hepsi birbirinden değerli ve kaliteli. O nedenle bu haftaki skora bakıldığında hem kazanmamız hem de rakiplerin kaybetmesi dolayısıyla önemli bir hafta bizim adımıza. Çok zor bir müsabakayı kazanan futbolcularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu galibiyet bizim için çok anlamlı ve çok önemliydi. Kazanılan 3 puan bizim için ilk 6da olmak adına son derece önemli. Çünkü bu maç ya var ya yok maçtı. Eğer bu maçı kaybetmiş veya berabere kalmış olsaydık bir çok şeyi sil baştan yapmak ve bir çok şeyi kaybetmek durumundaydık. Böyle baskılı ve stresli bir müsabakada futbolcularım aslanlar gibi oynadı. Kazanılan skoru, yapılan mücadeleyi canı gönülden tebrik ediyorum."
     Eriş, bir gazetecinin hakem ile ilgili sorusuna ise, "Ben hiç memnun değilim. Maalesef formsuz bir sezon yaşıyorlar ve bu formsuz sezonlarında maalesef bize hep denk geldi. Haftalardır sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Buna neden olan kimler varsa herkesi Allaha havale ediyorum. Biz alın teri akıtarak yola devam ediyoruz" dedi.
     Eriş, kendilerini destekleyen taraftara ise teşekkür etti.
    
     -Kayseri Erciyesspor cephesi-
    
     Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Adanaspor takımını galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.
     Özköylü, karşılaşmada, oyunu daha çok oynayan, pozisyon üretmeye çalışan takımın kendileri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Fakat kalemize gelen ilk yarıdaki iki pozisyonun gol olması bizi bir demoralize etti. İkinci yarıya iyi bir motivasyonla çıktık. Oyuncu arkadaşlarım gerçekten iyi oynadı. İkinci yarıda oyunu bırakmadık ama maalesef sahada bizim galip gelmemizi istemeyen bir hakem vardı. Bugün biz Adanaspora değil karşılaşmanın hakemi Mustafa İlker Coşkuna yenildik. Henüz 3. dakika futbolcumuza yapılan harekete penaltı vermeyişi affedilemez bir hata. Son dakikalardaki bir pozisyonumuza da penaltı vermemesi akıl alacak gibi değil. Ama bugün ben şunu gördüm. Mustafa İlker Coşkun, hafta içerisinde Adanaspor camiasının yapmış olduğu tepkiye, o açıklamalardan bu kadar etkilenip, maçı bu hale getirmek bir hakemin hakkı değil."
     Özköylü, maçın hakemine güvenmediğini bildirerek, şöyle devam etti:
     "Maçtan önce de güvenmiyordum maç içerisinde yaptığı bu faciadan sonra bundan sonra ona hiç güvenim yok. Maçı da 1,5 dakika erken bitirdi. Biz kendi halimizde bir takımız. Çok büyük bir taraftar desteğimiz yok, bir tane başkanın çabası ile giden bir takım ve onuru ile mücadele eden futbolcular ve bir teknik heyet var. Bugün sadece bizim şampiyonluğumuz bir hafta ertelendi. Ama bundan sonra kimse erteleyemez. Çünkü biz doğru insanız, çalıştık, emek harcadık bugünlere geldik bunu ne Mustafa İlker Coşkun ne bir başkası engelleyebilir."
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER