Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Kutlu: "Çok pozisyona girdik ama bunlardan sadece bir tanesini gole çevirebildik" -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: "Mutlak galibiyet düşüncesiyle geldik ama


MERSİN (A.A) - Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç boyunca çok pozisyona girdiklerini ancak bunlardan sadece birini gole çevirebildiklerini söyledi.
     Kutlu, 1-1 berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma boyunca oyunun hakimiyetini ellerinde tuttuklarını ve iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.
     Çok sayıda gol pozisyonu ürettiklerini belirten Kutlu, şöyle devam etti:
     "Çok pozisyona girdik ama bunlardan sadece bir tanesini gole çevirebildik. Rakibin köşe vuruşu pozisyonunda gol yedik. İki pozisyon verdiğimiz, 7-8 pozisyona girdiğimiz maçtan ne yazık ki berabere ayrıldık. Geçen haftadan itibaren matematiksel olarak küme düşmüş bir takımız ama bundan sonraki oynayacağımız maçların da bilincindeyiz. Çünkü hem kulübümüzün prestijini hem de ligi etkileyecek maçlar oynayacağız. Ligi etkileyecek maçlarda çok iyi performans ortaya koyacağımıza inanıyorum."
     Mersin İdman Yurdu futbolcularından Tanju Kayhan ise sonuna kadar iyi bir mücadele ortaya koydukları maçtan beraberlikle ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını kaydetti.
     Eren Tozlu da sezonu, kalan son 3 maçı en güzel şekilde oynayarak tamamlamak istediklerini dile getirdi.
    
     -Medical Park Antalyaspor cephesi-
    
     Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise maça mutlak galibiyet düşüncesiyle geldiklerini ama istedikleri sonucu elde edemediklerini söyledi.
     Maçın ilk 60 dakikasında rakibe ayak uyduran bir oyun ortaya koyduklarını belirten Özdilek, şunları kaydetti:
     "İlk başlarda rakibe göre oynamaya çalıştık. Üretken olmayan bir futbol oynadık. O ara gol yedik. Gol yedikten sonra kendi kimliğimize büründük. Oyuna yeni giren arkadaşlar daha fazla pozisyon üretmemizi sağladı. Bu tür müsabakalar oldukça zor oluyor. Oyuncular, rakibin konumundan dolayı zaman zaman maça konsantre olmakta sıkıntı duyuyorlar. Biz de 65 dakika bu sıkıntıyı yaşadık. 25 dakika iyi oynadık ama 65 dakika biz değildik. Mersine de bundan sonra başarılar dilerim. Umarım yeniden Süper Ligde olurlar."
     Futbolculardan Emre Güngör de Mersin İdman Yurdunun ligden düşmesine rağmen güçlü bir kadrosunun bulunduğuna dikkati çekerek rakiplerine karşı zorlu bir mücadele verdiklerini kaydetti.
     Polat Keser ise önlerinde 3 maç kaldığını, bunları en iyi şekilde değerlendirip ligi kapamak istediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER