Maçın ardından

Maçın ardından -Gençlerbirliğini 2-0 yenen Trabzonspor, bu sezon ilk kez 3 hafta üst üste kazanmayı başardı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Gençlerbirliğini sahasında 2-0 yenen Trabzonspor, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.
     Ligin 29uncu haftasında sahasında Ordusporu, ligin 30uncu haftasında da deplasmanda Eskişehirsporu 1-0lık sonuçlarla mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliğini de 2-0 yenip son 3 haftada 9 puan kazanarak bu sezon en başarılı dönemini yaşadı.
     Karadeniz ekibi, en son geçen sezonun 22inci haftasında sahasında Eskişehirsporu 4-1, ligin 23üncü haftasında deplasmanda Ankaragücünü 4-0 ve ligin 24üncü haftasında kendi evinde Bursasporu 2-1lik skorla mağlup ederek ligde 3 maç art arda kazanma başarısı göstermişti.
    
     -Şener gelmedi-
    
     Olağanüstü genel kurul kararı alınan Trabzonsporda, kulüp başkanı Sadri Şener karşılaşmayı izlemeye gelmedi. Dış saha maçlarında takımın karşılaşmalarına giden Şener, Hüseyin Avni Akerdeki karşılaşmaya gelmedi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise Trabzon deplasmanına gelerek, karşılaşmayı izledi.
    
     -Halil, 6ıncı golünü kaydetti-
    
     Trabzonsporun galibiyet golünü atan Halil, bordo-mavili takım forması altında 6ıncı golünü atarak takımın en golcü oyuncusu oldu.
     Halil, son 3 haftanın 2sinde Orduspor ve Gençlerbirliği maçlarında attığı gollerle takımına 6 puan kazanmasında önemli rol oynadı.
     Bordo-mavili takımın diğer golünü kaydeden Olcan da ligdeki gol sayısını 5e yükseltti. Olcan, en son ligin 15. haftasında Kayserispor ile Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmasında gol kaydetmişti.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER