Mahkumlara konser molası

Mahkumlara konser molası -Ferizli Cezaevindeki kadın kuaför salonunun açılışına katılan Orhan Ölmez ve İbrahim Sadri mahkumlara konser verdi


SAKARYA (A.A) - Ferizli Cezaevindeki kadın kuaför salonunun açılışına katılan sanatçılar Orhan Ölmez ve İbrahim Sadri, burada kadın mahkumlara konser verdi.
     Sakaryanın Ferizli ilçesindeki L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kadınlar için kuaför salonu açıldı. Açılışa katılan sanatçılar Sadri ve Ölmez, daha sonra cezaevi konferans salonunda mahkumlara, şiir ve müzik dinletisi sundu.
     Burada AA muhabirine açıklama yapan Sadri, radyo yayını dışında, topluma farklı şekilde katkı sağlamak için bu tür programlara katıldıklarını söyledi.
     Cezaevlerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Sadri, Hem bizim dinleyicimiz olmaları hem de mahkumlara moral anlamında katkıda bulunmak için zaman zaman çeşitli sanatçı arkadaşlarımızla bu tür etkinlikler yapıyoruz dedi.
     Bu seneki etkinliğe Orhan Ölmezinde hiçbir karşılık beklemeden katıldığını belirten Sadri, Sanatçılar olarak temel amacımız, cezaevindeki insanlarla birlikte olmak ve onlara bir gün bile olsa kendilerini iyi hissedecekleri mutlu bir gün sunabilmektir diye konuştu.
     Programa davet edildiklerinde çok istekli ve arzulu bir şekilde evet dediklerini anlatan Orhan Ölmez de cezaevindeki insanlara şarkı söylemenin, onlarla beraber olmanın, kendileri için farklı bir deneyim olduğunu kaydetti.
     Ölmez, Gerek medya, gerekse bizim işimizi yapan insanların asli görevlerinden birisi de hizmeti ayaklarına kadar sunabilmek. Manevi açıdan da sosyal sorumluluk projesi adı altında burada olmanın, çok verimli olduğunu söyleyebilirim şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Enes Duran - Abdulhamid Hoşbaş - Erol Ulu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Mahkumlara konser molası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER