Mahsur kaldığı ağaçta yavrulayan kediyi itfaiye

Mahsur kaldığı ağaçta yavrulayan kediyi itfaiye kurtardı -Adananın Kozan ilçesinde, çıktığı ağaçta mahsur kalınca doğurduğu yavruları ağaçtan düşerek ölen kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı (Fotoğraflı-Görüntülü


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, çıktığı ağaçta mahsur kalınca doğurduğu yavruları ağaçtan düşerek ölen kedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu ve Anadolu Öğretmen Lisesince ortak kullanılan bahçedeki bir çam ağacından kedi sesi geldiğini fark eden öğrenciler, yaklaşık 6 metre yükseklikteki ağaçtan düşen üç yavru kediden ikisinin öldüğünü, anne kedinin ise ağaçta mahsur kaldığını görünce durumu öğretmenlerine bildirdi.
     Yerde buldukları yavru kediye süt ve su vermeye çalışan öğrenciler ve öğretmenlerin çabası, hayatta kalan yaralı yavru kediyi de yaşatmaya yetmedi.
     Öğretmen ve öğrencilerin bildirmesi üzerine okula gelen itfaiye ekipleri anne kedinin kurtarılması için çalışma başlattı. İki itfaiye eri, merdiven yardımıyla ağaca tırmanarak kediyi çuvala koymak istedi. Bu sırada korkuyla ağaçtan atlayan kedi, kısa süre içinde gözden kayboldu.
     Başka yavru kedi bulunması ihtimaline karşın çevrede arama yapıldı ancak başka kediye rastlanmadı.
     TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu sınıf öğretmeni Ali Aydın, anne kedinin ağaçta yavruladığını geç fark ettiklerini, ağaçtan düşen üç yavru kediden hayatta kalanı kurtarma çabalarının sonuçsuz kalmasına üzüldüklerini söyledi.
     Anne kedinin mahsur kaldığı ağaçtan kurtulmasına sevindiklerini belirten Aydın, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mahsur kaldığı ağaçta yavrulayan kediyi itfaiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER