Malatyada turizm sezonu açıldı

Malatyada turizm sezonu açıldı -Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 2 enformasyon bürosuyla turistlere hizmet verecek


MALATYA (A.A) - Malatyada havaların ısınmasıyla açılan turizm sezonu için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, iki enformasyon bürosunda turistlere hizmet verecek.
     Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, havaların ısınması ve Malatyadan Nemrut Dağına ulaşan Pütürge-Tepehan yolunun açılmasıyla turizm sezonu başladığı belirtildi.
     Sezon boyunca kente yurt dışı ve yurt içinden çok sayıda ziyaretçinin gelmesi ve bu ziyaretçilerin Nemrut Dağının yanı sıra Arslantepe, Eski Malatya, Levent Vadisi, şehir merkezi, müzeler, Darende, Arapgir ve Yeşilyurt gibi ilçelerindeki tarihi, turistik ve doğal mekanları ziyaret etmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, yerli ve yabancı turistlere Müdürlüğe bağlı enformasyon bürolarında bilgilendirme, tanıtma ve yönlendirme hizmetleri sunulduğu bildirildi.
     Bürolara telefon, elektronik posta ve faksla başvurup bilgi veya tanıtıcı yayın talep edenlere de bu hizmetin sağlanacağı ifade edilen açıklamada, müdürlüğe bağlı iki enformasyon bürosunun birinin İstasyon Kavşağındaki Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde diğerinin ise Beş Konaklarda hizmet verdiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Malatya
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatyada turizm sezonu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER