Malatya TSOda seçime doğru

Malatya TSOda seçime doğru -Başkan adayı Erşan: -Malatyayı yatırım merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz


MALATYA (A.A) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkan adayı Muzaffer Erşan, Malatyayı yatırım merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karadumanı ziyaret eden Erşan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Adaylığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin bir soru üzerine Erşan, Malatya ve Türkiyenin ekonomisine katkı sağlamak için görevi üstlenmeye karar verdiğini belirtti. Erşan, özel sektörün önemli bir temsilcisi olarak dünyadaki sosyal, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek şehre kazandırmaya çalışacaklarını kaydetti.
     Yatırımcı açısından Malatyayı bir çekim merkezi haline getirmeyi planladıklarını dile getiren Erşan, Kayısı, ilin ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Tabii ki biz sadece kayısıya dayalı bir ekonomiyi istemiyoruz. Tarımsal üretimde, sanayi üretiminde çeşitliliği artırmayı hedefliyoruz. Ancak günümüzde ilin ekonomisi bu şekilde. Bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında görev alırken imkanlarımız bu sorunları çözmeye yetmedi. Ticaret ve Sanayi Odası imkanları daha fazla. Kayısı için bir çalıştay oluşturmayı planlıyoruz. Üretiminden pazarlamasına kayısıyla iştigal eden tüm tarafları bir araya toplayarak, kafa yorarak çözüm yolları bulmaya çalışacağız diye konuştu.
     Erşan, görev gelmeleri halinde bir fizibilite raporu çıkararak, sorunları tespit etmeye çalışacaklarını anlattı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya TSOda seçime doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER