Malatya Valisi Şahin, İstanbulda temaslarda bulundu

Malatya Valisi Şahin, İstanbulda temaslarda bulundu


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, İstanbulda bazı temaslarda bulundu.
     Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şahin, İstanbulda yaşayan Malatyalı şair, yazar ve gazetecilerle İstanbuldaki bir otelde bir araya geldi.
     Yazar, şair ve gazetecilerle 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Malatyada düzenlenecek olan 2. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını istişare eden Şahin, fuarın daha iyi düzenlenmesini ve tüm Malatyalılar tarafından benimsenmesini amaçladıklarını kaydetti. Toplantıda tüm katılımcıların bu konudaki görüşleri alındı.
     Vasip Şahin, İstanbulda faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle de bir araya geldi. Toplantıda konuşan Şahin, Malatya kamuoyunun Uluslararası Film Festivalinin devam ettirilmesi yönünde görüş bildirdiğine değindi.
     Şahin, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine, 2 yıldır İstanbul ve Ankarada düzenlenen Malatya Günleri ile ilgili görüşlerini sordu. İlgili derneklerin yöneticileri, Malatya Günlerinin her yıl düzenlenmesinden yana olduklarını, bu ve benzer organizasyonlara gereken desteği vereceklerini belirtti.
     Vali Şahin, Floryada bir restoranda düzenlenen Yeşilyurtlular Dayanışma Derneğinin tanışma toplantısına da katıldı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, İstanbulda temaslarda bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER