Manavgat Asım Okur Meydanı düzenleme çalışmaları

Manavgat Asım Okur Meydanı düzenleme çalışmaları tamamlandı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediyesi, kent merkezindeki Asım Okur Meydanının düzenleme çalışmalarını tamamlayarak kullanıma açtı.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Aşağı Pazarcı Mahallesindeki 3 bin 500 metrekarelik Asım Okur Meydanının yeniden düzenlenerek hizmete açıldığını söyledi.
     Meydanın kentin en işlek noktasında ve ticari faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı bir noktada bulunduğunu belirten Sözen Çalışma kapsamında su gösterileri, yeşil alanlar, aydınlatma sistemi ve pergole sistemleri yer alarak meydan, yeni ve modern şekline kavuşturuldu. Ticari alanın can damarı olan bölge şimdiden vatandaşların dinlenme, soluklanma ve gezinti alanı haline geldi. Kontrollü araç ringinin de sağlandığı düzenlemede, kullanılan yaprak deseni işlemesi kente yeni bir estetik görüntü kazandırdı dedi.
     Kısa bir süre sonra Cumhuriyet Meydanındaki çalışmaların da tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Sözen, amaçlarının kent merkezinde düzenli kent meydanları yaparak cazibe merkezi haline getirmek olduğunu vurguladı.
     Sözen, kentteki yeniden düzenleme çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Asım Okur Meydanı düzenleme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER