Manisada Alışveriş Şöleni

Manisada Alışveriş Şöleni -7-24 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan şölen, hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli başladı


MANİSA (A.A) - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından düzenlenen ve 7-24 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan Alışveriş Şöleni hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli başladı.
     Valilik ve Belediye tarafından da desteklenen ve Manolya Meydanında Şehzadeler Mehteri konseri ile başlayan şölende Cumhuriyet Meydanına kadar kortej yürüyüşü yapıldı.
     Kortej yürüyüşüne Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ile MTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Yürüyüş sırasında Vali Daşöz ve Başkan Ergün, bir giyim mağazasına girerek, şölen kapsamında 30 lira üzerinde alışveriş yaptılar ve verilen çekiliş kuponlarını da aldılar.
     Cumhuriyet Meydanında bir konuşma yapan Vali Daşöz, kentin marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, Manisanın ülkenin lokomotif şehirlerinden biri haline geldiğini söyledi.
     Vali Daşöz, "Türkiyede 2nci ihracat yapan şehir olması, 38 bin öğrencinin üniversitesinde okuması Manisayı bir marka şehir haline getiriyor. Tabii böylesi şehirlerde kültürel ve doğal etkinliklere çok ihtiyaç duyar. Böylesi bir şehirde alışverişin ve ticaretin de canlandığı özel günlere ihtiyacı var. Ekonomimizin temel direği olan esnaflarımıza görünmeyen bir katkı sağlayan bu şölen büyük önem taşıyor" dedi.
     Manisa Belediye Başkanı Ergün ise işbirliği noktasında bütün kurumlarla birlikte çalıştıklarını vurguladı.
     MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun da, ilkini gerçekleştirdikleri Alışveriş Şöleninde hedeflerinin şehirdeki esnafın alışveriş hızını arttırmak olduğunu söyledi. Coşkun, bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ettiklerini sözlerine ekledi.
     Konuşmaların ardından Vali Daşöz, beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti.
     Düzenlenen mini yarışmayla meydandaki vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Gecenin sonunda ise pop müzik sanatçısı Fettah Can konser verdi.
     24 Nisana kadar sürecek şölen kapsamında vatandaşlar, yapacakları 30 lira ve üzeri alışverişlerde alacakları çekiliş kuponları sayesinde çeşitli hediyeler kazanma şansı elde edecek. 2 Mayısta Milli Piyangonun gözetiminde ve noter huzurunda yapılacak çekiliş ile vatandaşlar 3 otomobil, 10 derin dondurucu, 10 televizyon, 10 çamaşır makinesi ve 10 adet kamera kazanma şansını yakalayacak.
     Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz, düzenlediği bilgilendirme toplantısında şölenin 8 Nisan akşamı başlayacağını ve şölen süresince yaklaşık 3 milyon liralık cironun hedeflendiğini belirtmişti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Şafak Yel
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Manisada Alışveriş Şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER