Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl

Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Çebi: Ramazan ayında gıda denetimlerini sıklaştıracağız


MANİSA (A.A) - Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, Ramazan ayında gıda denetimlerini sıklaştıracaklarını söyledi.
     Çebi, düzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak için kentte gıda denetimlerini sıklaştıracaklarını belirtti. Gıda hilecileri ile etkin şekilde mücadele edeceklerini ifade eden Çebi, Ramazan ayında gıda denetimlerini sıklaştıracağız dedi.
     Kentte tarımsal yatırımın önünü açmak için müdürlük bünyesinde tarımsal danışma birimi kuracaklarını ifade eden Çebi, yatırım yapmayı düşünen girişimcilere danışmanlık hizmeti vererek destek olacaklarını ifade etti.
     Çebi şöyle konuştu:
     Manisa tarım konusunda kendini ispatlamış bir il. Hayvancılık bakımından, meyvecilik bakımından gelişmiş durumda. Tarım konusunda Manisa şanslı bir il. Verimli tarım arazileri fazla. Üretim her geçen gün artıyor. Bu noktada tarımsal yatırımın artması için yatırım danışma birimini kuracağız. Bu birim, gelecek olan ya da gelmeyi düşünen yatırımcıya bilgi paylaşımı yaparak destek verecek. Bakanlığın, İl Özel İdaresinin ve ajansların tarımsal yatırıma verdiği destekler hakkında yatırımcıları bilgilendirilecek. Bu destek kente tarımsal yatırımın gelmesine önemli katkılar yapacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER