MARBİADdan Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

MARBİADdan Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) yöneticileri, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
     MARBİAD Başkan yardımcıları Engin Oskaloğlu, Batuhan Demirel ve Yasin Ateş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karadumanla bir süre görüştü. Engin Oskaloğlu, Rahime Batu Kolejinin bin mezunu olduğunu belirterek, yeni kurulan derneklerinin 60 üyeye ulaştığını kaydetti.
     İş dünyasına giren mezunları bir araya getirerek ortak yeni yatırımlara yönlendirmenin en büyük arzuları olduğunu dile getiren Oskaloğlu, "Yakın zamanda önemli firma yöneticilerini ve Büyükelçileri de çağırarak toplantılar yapacağız. Tüm bunları yaparken de Malatya basınını yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
     Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman da Rahime Batu Koleji mezunu genç iş adamlarının dernekleşerek Malatyaya hizmet etmelerinin anlamlı olduğunu belirterek, "Malatyanın geleceğini inşa edecek siz genç iş adamlarımıza ihtiyaç var. Sizleri bu nedenle tebrik ediyorum. Malatyaya yatırım noktasında yeni projeleri hayata geçireceğinize de inanıyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber MARBİADdan Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER