Mardindeki toplu açılış töreni

Mardindeki toplu açılış töreni -Başbakan Erdoğan, Mardinde düzenlenen törende Bismil Aile Destek Merkezinin de açılışını yaptı


DİYARBAKIR (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mardinde toplu açılış töreninde, canlı yayınla bağlandığı Bismil ilçesinde, Aile Destek Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardine gelen Başbakan Erdoğan, Mardin Karayolları Meydanında düzenlenen törenle, Mardinin yanı sıra çevre il ve ilçelerde yapımı tamamlanan tesis, yatırım ve hizmetlerin de toplu açılışını gerçekleştirdi.
     Tören sonunda Bismile canlı yayınla bağlanan Başbakan Erdoğan, Aile Destek Merkezinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini, merkezin önünde bekleyen Vali Mustafa Toprak, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ve Oya Eronat ile Kaymakam Vehbi Bakıra kestirdi.
     Vali Toprak, merkezin açılışında yaptığı konuşmada, Diyarbakırda 17 Aile Destek Merkezi açıldığını ifade ederek, yaklaşık 3 bin 500 milyon lira kaynağın kullanım noktasına geldiklerini söyledi.
     Aile Destek Merkezlerinin Türkiyede yaygınlaştığını ifade eden Toprak, Diyarbakır model olarak başladı. Bunun için Diyarbakır adına gurur duyuyoruz dedi.
     Kaymakam Bakır ise, Başbakan Erdoğanın gösterdiği destek ve ilgiye layık olmaya çalışacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Musa Çelebi / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardindeki toplu açılış töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER