Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu:

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu: Belediye Garajının hizmete girmesiyle hem hizmet kalitesi arttı hem israf önlendi


MARDİN (A.A) - Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin Belediyesi Belediye Garajının hizmete girmesiyle, hizmet kalitesi ve hızında artış sağlandığını, aynı zamanda israfın önlendiğini söyledi.
     Fiziki Tesis Alanında incelemelerde bulunan Ayanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 22 bin metrekare alana kurulu olan garajın 200 araç kapasiteli olduğunu belirtti.
     Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan ve 4,5 milyon liraya mal olacak tesisleri kendi öz kaynaklarını kullanarak 900 bin liraya mal ettiklerini söyleyen Ayanoğlu şöyle dedi:
     Belediye Garajının hizmete girmesiyle hem hizmet kalitesi arttı hem israf önlendi. Garaj sayesinde araçlarımızla ilgili tüm bakımlar planlı ve programlı bir şekilde yapılmaya başlandı. Kendi kaynaklarımızı kullanarak yaptığımız bu çalışmalar sayesinde gereksiz harcamaların önüne geçmiş olduk. Eskiden en ufak bir arızalar bile dışarıda yaptırılıyordu bazen il dışına bile araç gönderiliyordu. Ama şimdi tüm bu işleri kendimiz yapıyoruz. Belediyenin paraları da çarçur edilmemiş oluyor.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER