Marmarada hava sıcaklıkları 12 derece varan

Marmarada hava sıcaklıkları 12 derece varan düşüşler gösterecek -Yağışlı havanın etkisi altına giren Bursa, Balıkesir ve Çanakkalede hava sıcaklıklarının, 12 dereceye varan azalışlar göstermesi bekleniyor


BALIKESİR (A.A) - Yağışlı havanın etkisi altına giren Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalovada hava sıcaklıklarının, hafta içinde 12 derece varan düşüşler göstermesi bekleniyor.
     AA muhabirinin Meteorolojiden aldığı bilgiye göre, geçen haftayı mevsim normallerinin üzerinde geçiren Marmaranın bazı bölümlerinde hava sıcaklıkları, 22 dereceye kadar çıktı.
     Cuma gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına giren bölgede, bugünün hava sıcaklıkları, Balıkesirde 22, Bursada 20, Çanakkalede 15 ve Yalovada 18 derece civarında seyretti.
     Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalovada yarın 16-18 derece arasında beklenen sıcaklıkların, salı günü 10 dereceye kadar düşerek, mevsim normalleri seviyesine ineceği tahmin ediliyor.
     Pazartesi günü sağanak yağışın beklendiği bölgede, hafta içinde gece sıcaklıklarının 2 dereceye kadar gerileyeceği belirtiliyor.
    
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Marmarada hava sıcaklıkları 12 derece varan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER