Mayıs ayında Bayraktepede kayak keyfi

Mayıs ayında Bayraktepede kayak keyfi -Türkiyenin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Bayraktepede bir grup sporcu kayak yaptı


KARS (A.A) - Türkiyenin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Bayraktepede bir grup sporcu, mayıs ayında kayak yapmanın keyfini yaşadı.
     Sarıçam ormanları ve kristal karla kaplı olan Bayraktepe Kayak Merkezinde, Alp Disiplini ve Snowboard milli takımlarının sporcuları, kayak yaptı.
     Sarıkamış ilçesinde 2 bin 634 rakımlı kayak merkezine çıkan sporcular, antrenörleriyle 2inci etap pistlerde kayarak, güzel vakit geçirmeye çalıştı.
     Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini antrenörlerinden İbrahim Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayraktepede bazı pistlerde hala kayak yapılabildiğini belirterek, havanın ısınmasına rağmen kış sporu yaptıklarını söyledi.
     Hem güzel vakit geçirmek hem de antrenman amaçlı kayak yaptıklarını anlatan Demirci, "Bu mevsimde kayak yapmak büyük bir şans. Ülkemizin batısında insanlar denize girerken biz Sarıkamışta kayağın keyfini yaşıyoruz ve aynı zamanda milli sporcularımızla antrenman yapıyoruz" dedi.
     Antrenör Kürşad Üstündağ ise yeşille beyazın buluştuğu kayak merkezinde 3 Mayısta kayak yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Mayıs ayında Bayraktepede kayak keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER