Maymundan, gazeteciye kötü sürpriz

Maymundan, gazeteciye kötü sürpriz -Bursa Karacabey Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan bir maymun, Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen programı izleyen kameramanın, mikrofon süngerini aldı -Kame


BURSA (A.A) - Bursa Karacabey Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezindeki bir maymun, Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen programı izleyen kameramanın, kamera mikrofonunun süngerini aldı. Kameraman, maymun süngeri kaçırmadan geri almayı başardı.
     Şahin Yılmaz Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Hayvanları Koruma Günü kapsamında Karacabeydeki Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Merkez hakkında öğrencilere bilgilerin verildiği etkinlik kapsamında, tedavileri tamamlanan 5 şahin doğaya salındı.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezde bulunan ayı barınağında 62 ayının bulunduğunu belirtti.
     Bunun yanı sıra çeşitli illerde yaralı halde bulunarak getirilen hayvanları tedavi edip, doğaya bıraktıklarını belirten Güngör, Bırakılamayacak durumda olanlar oluyor. Onların tedavilerini tamamlayıp, uygun yerlere yerleştiriyoruz. Hayvanların korunması için gerekli ne varsa yapıyoruz diye konuştu.
     Güngör, merkezde çok sayıda sülün bulunduğuna da değinerek, Bunun yanı sıra yırtıcı kuşlar için de yapılmış bir bölümümüz var. Bunlardan 5 şahini bugün doğaya salacağız. Ayrıca 10a yakın Vervet maymunu bulunuyor diye konuştu.
     Bu arada, merkezin gazetecilere gezdirildiği sırada, buradaki maymunlardan biri, tellerin arkasından, çekim yapan kameramanlardan birinin, kamera mikrofonunun süngerini aldı. Olay karşısında şaşıran kameraman, maymun süngeri kaçırmadan geri almayı başardı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer/Ayhan Fidan/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Maymundan, gazeteciye kötü sürpriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER