Medıcana Hastanesi, Diyanet görevlileri ile sağlık

Medıcana Hastanesi, Diyanet görevlileri ile sağlık hizmetleri protokolü imzaladı


SAMSUN (A.A) - Medicana Samsun Hastanesi, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası ile sağlık hizmetleri protokolü imzaladı.
     Yapılan protokol Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ile Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası 1 ve 2 nolu Şube Başkanları Nevzat Oy ve Mahmut Uzun arasında imzalandı.
     Protokole göre, Medicana Samsun Hastanesi ve Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası arasında tüm çalışanlar, çalışanların bakmakla yükümlü olduğu birinci dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.
     Yapılan protokol ile ilgili bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Doğan, Medicana Samsun Hastanesi olarak kurumsal sağlık anlaşmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası ile yaptığımız anlaşma ile anlaşmalı kurumlarımıza bir yenisini eklemiş olduk. Hastanemiz tüm branşlarda vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik altyapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Samsun ve bölge halkının hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Medıcana Hastanesi, Diyanet görevlileri ile sağlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER