Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt,

Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt, RATEF Genel Başkan Yardımcısı oldu


GAZİANTEP (A.A) - Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt, Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Federasyonu (RATEF) Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
     Olağanüstü Genel Kurulu Ankarada federasyon genel merkezinde yapılan RATEFin genel başkanlığına yeniden Vedat Gündoğan seçilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsilen Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt da Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
     Türkiye genelinde 11 derneğin bir araya gelerek kurduğu RATEFi bölgede Doğu ve Güneydoğu Anadolu Radyo Televizyon Yayıncıları Yardımlaşma Derneği (DGRTDER) temsil ediyor. DGRTDER Gaziantep Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi olan olan Arif Kurt, RATEF seçimlerinde yönetime girerek Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
     Bir değerlendirme yapan RATEF Genel Başkan Yardımcısı Arif Kurt, şunları kaydetti:
     Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Federasyonu olarak radyo, televizyon ve internet yayıncılığını tanıtmayı, layık olduğu noktaya taşımayı ve en geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Yayıncılar arasında uyumlu çalışmayı sağlamayı, radyo, televizyon ve internet yayıncılarının hak ve menfaatlerini korumayı, yayıncılar arasındaki iletişim ağını oluşturmayı, yayın kuruluşlarını ulusal ve uluslar arası toplantılarda tanıtmayı, dernek ve kuruluşların hak ve menfaatlerini korumayı amaçlıyoruz.
     Genel misyonumuza, mesleki eğitimleri artırarak nitelikle çalışan sayısını artırmayı da ekleyeceğiz. Federasyon yönetimi olarak Türkiyede yasaklı değil yasalı bir basın sektörünün olmasından yanayız. Bunun için yasa yapıcılarla sektörün geleceği konusunda yapılacak çalışmalarda RATEF olarak olması gerekenleri rapor halinde sunacağız.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER