Memu

Memu-Sen üyeleri iftarda bir araya geldi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Memur-Sen il temsilciliği, üyelerine iftar verdi.
     Bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, İş Kurumu İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, daire amir ve müdürleriyle Memur-Sen üyeleri katıldı.
     Afyonkarahisar Memur-Sen İl Temsilcisi Çelik, yemekte yaptığı konuşmada Memur-Sen Konfederasyonunun Türkiyede şuanda sivil toplum örgütleri içerisinde en çok üyesi olan sendika olduğunu söyledi.
     Memur-Senin hizmet sendikacılığı yapmış üyelerinin ekonomik haklarının yanında sosyal haklar elde etmek, mesleki eksikliklerini tamamlamak için de uğraştığını belirten Çelik, Şu anda yeni anayasa çalışmaları var. Memur-Sen her zaman sivil anayasadan yana olmuştur. Sivil anayasa mutlaka bu ülkede oluşmalıdır. Konfederasyon sadece üyelerle sınırlı kalmıyor. Ülkenin demokratik hale gelmesi, sivilleşmesi ve özgürlüklerin önünün açılması noktasında da Memur-Sen olarak üzerimize düşeni yerine getiriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER