Memur Sen Batman Şubesi Gaziantepteki

Memur Sen Batman Şubesi Gaziantepteki bombalı saldırıyı kınadı


BATMAN (A.A) - Memur-Sen' class='textetiket' title='Memur Sen haberleri'>Memur Sendikaları Konfederasyonu Batman Şubesi Gaziantepte düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.
     Memur Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramının 2. gününün gecesinde Gaziantepte düzenlenen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği insanlık dışı saldırıyı kınayıp lanetlediklerini söyledi.
     Sivillere yönelik saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünü ya da yaralandığını ifade eden Özperk, şöyle dedi:
     Vahim, halklar arasında derin uçurumlar açmaya, toplumsal huzuru yok etmeye, kaos ve korkuyu egemen kılmaya yönelik bu kanlı eylemi yapanlar hem halkın vicdanı hem de adalet karşısında mahkum olmaya mecburdurlar. Hiç bir dinin, inancın, vicdanın ya da düşüncenin kabul etmediği, onaylamadığı kör bir terör saldırısı olarak gördüğümüz bu ve benzeri eylemlerle hiçbir meşru hakkın elde edilmesi söz konusu olamaz. Tüm demokratik kitle örgütlerini bu kanlı eyleme karşı çıkmaya ve tepki göstermeye, halkımızı sağduyuya ve aklıselim olmaya davet ediyoruz. Sendika olarak bu insanlık dışı eylemi yapan zihniyeti kınarken, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yakınlarına da sabır diliyoruz.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Memur Sen Batman Şubesi Gaziantepteki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER