Mersin İdmanyurdunda Bursaspor mesaisi başladı

Mersin İdmanyurdunda Bursaspor mesaisi başladı -Teknik Direktör Sağlam: Deplasmanda başarılı bir oyun ortaya koyup galibiyet elde etmek istiyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, hazırlık çalışmalarına başladı.
     Pazar günü kendi sahasında evinde Galatasarayla karşılaşan Mersin temsilcisi, bir günlük iznin ardından teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde çalışmalara başladı. Macit Özcan Spor Tesislerinde gerçekleştirilen idman, düz koşuyla başlayıp, pas ve taktik çalışmalarıyla sürdü.
     Sağlam, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçından aldıkları 1 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Galatasaray maçını kazanma şanslarının da bulunduğunu ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:
     Oyunun son bölümlerinde özellikle 1-1lik skordan sonra kazanmaya daha yakın taraf olduk. Es geçilen, bariz bir penaltı pozisyonu var. Maçın bizim açımızdan üzücü yanı bu. Galatasaray maçında 3 stoperimizden 2si yoktu. Galatasaray maçı, bizim için stratejik bir maçtı, stratejik oynadık. Her anlamda büyük farkların olduğu bir takımdan puan almak bizim için önemli. Elimizdeki mevcut imkanlarla stoper yaratmak zorunda kaldık. Bu hafta Aydının sakatlığı devam ediyor ama Josephin cezası bitti. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.
     Her maç gibi Bursapor maçına da galibiyet düşüncesiyle hazırlandıklarını belirten Sağlam Bursaspor ligin sıra dışı takımlarından birisi. İki sene evvellin şampiyonu, çok geniş, kaliteli bir kadrosu var. Bunlarında analizini yapıp, nasıl oynamamız gerekiyorsa, sahada onu ortaya koyacağız. Deplasmanda, başarılı bir oyun ortaya koyup galibiyet elde etmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda Bursaspor mesaisi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER