Mersin İdmanyurdunda transfer

Mersin İdmanyurdunda transfer -Kırmızı-lacivertli kulüp, kaleci David Biciki kadrosuna kattı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, kaleci David Bicik ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulübün Asbaşkanı Ayhan Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının oldukça başarılı geçtiğini söyledi.
     Bu kapsamda kalede hissedilen boşluğu giderebilmek adına teknik direktör Giray Bulakın transfer listesinde bulunan Slovenyanın FC Slovan Liberec takımından Biciki kadrolarına dahil ettiklerini ifade eden Erdem, Takımımızın kamp yaptığı Antalyada Bicik ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Mersine hayırlı uğurlu olsun dedi.
    
     -Destek çağrısı-
    
     Lig öncesinde yapacakları kupa maçlarının takımın lige hazırlanmasında önemli bir boşluğu gidereceğine inandıklarını söyleyen Erdem, özellikle genç oyuncuların, yeni transferlerin ve teknik direktörün takımı tanımasının önemine işaret etti.
     Transfer komitesinin görevini bu dönemde yerine getirdiğini, şimdi bu transferler için kaynak oluşturmaya sıranın geldiğini ifade eden Erdem, Kentin dinamikleri artık takıma sahip çıkmalı. Derbi maçlarında protokolde oturmanın hesaplarını yapmamalı. Onlar takıma sahip çıksın, biz gerekirse, yerimizi veririz diye konuştu.
     Puan tablosundaki yerlerini hak etmediklerini kaydeden Erdem, İnşallah ikinci yarı, Mersin İdmanyurdunun sezonu olur dedi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER