Mersin İdmanyurdu, Slovenyada

Mersin İdmanyurdu, Slovenyada -Azerbaycan temsilcisi Gabala F.C. ile hazırlık maçı yapan Mersin temsilcisi, rakibini 2-0 yendi


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Slovenyada Azerbaycan temsilcisi Gabala F.C. ile yaptığı hazırlık maçından 2-0 galip ayrıldı.
     Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Slovenya kampının ilk hazırlık maçı Gabala F.C, ile yapıldı.
     Abdullah ve Nobrenin attığı gollerle 2-0 mağlup ayrılan Mersin İdmanyurdu, maça Cengiz, Erkan, Joseph, Aydın, Nurullah, Murat, Danilo, Hasan, Eren, Erdal ve Abdullahın yer aldığı 11 ile başladı.
     Abdullahın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan kırmızı-lacivertli ekip, ikinci yarı oyuna Nobre, Yattara, Milan, Serkan, Mustafa Keçeli, Taylan, Abdulkadir ve Sehiçi dahil etti. N
     obrenin ikinci yarıda attığı gol ve kaleci Sehiçin kurtardığı penaltı sonucunda karşılamadan 2-0 üstün ayrılan Mersin İdmanyurdu, Mustafa Sarp, Nduka, Pino, Hakan ve Yahya forma şansı vermedi.
     Bu arada takım, hazırlık çalışmalarını da günde çift idmanla sürdürüyor. Yeni transferler Mustafa Sarp ve Pinonun da dahil olduğu antrenmanlar, teknik direktör Nurullah Sağlamın nezaretinde gerçekleşiyor.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, Slovenyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER