Mersin İl Özel İdaresi çalışmaları

Mersin İl Özel İdaresi çalışmaları -Çamlıyaylanın Darıpınarı köyünün içme suyu hattı yenilenirken, Silifkede yol yapım çalışmaları sürüyor


MERSİN (A.A) - Mersin İl Özel İdaresince, Çamlıyaylanın Darıpınarı köyünün içme suyu hattı yenilendi.
     İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, köy halkına içme suyu sağlayan hattın komple yenileme işlemi tamamlanarak, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hizmetine bir yenisi daha eklendi.
     Hattın yenileme ve bakım çalışmalarında dayanıklı boru kullanılırken, şebeke üzerindeki tüm eskiyen boru sistemi modernize edildi.
    
     -Yol çalışması-
    
     Öte yandan İl Özel İdaresi, sorumluluk alanındaki köy yollarının bakım çalışmaları ile tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yanı sıra yayla turizmi yapan vatandaşlara da rahat seyahat imkanları sunuyor.
     Silifkeye bağlı Yenibahçe ve Öztürkmenli mahalleleri arasında kalan yolun 1.1 kilometrelik bölümü ile Keşlitürkmenli ve Bozkoyak mahalleleri arasındaki 1 kilometrelik bölümde sıkıştırma çalışmaları tamamlandı.
     Yoldaki aşınmalar ve kusurların giderilmesinin ardından toplam 2 bin 200 metrelik yolun birinci kat asfaltı tamamlanarak, böylelikle daha rahat bir ulaşım sağlandı.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Mersin İl Özel İdaresi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER