Merzifon Yardımeli Derneği Başkanı Saraç:

Merzifon Yardımeli Derneği Başkanı Saraç: -Kermes geliriyle kanser hastalarına yardım eli uzatacağız


AMASYA (A.A) - Merzifon ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yardımeli Derneği Başkanı Neslihan Saraç, Kermes geliriyle kanser hastalarına yardım eli uzatacağız dedi.
     Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanserin çağın hastalığı olduğunu ve ihtiyaç sahibi ailelerin bu zorlu sağlık sorunu ile mücadele ederken maddi manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.
     Yardımeli Derneği olarak kermes düzenlemeye karar verdiklerini ifade eden Saraç, gerçekleştirilecek kermeste el işleri ve gıda ürünlerinin satışa sunulacağını kaydetti.
     Kermesin gelirlerinin kanser hastalarının sağlıklarına kavuşmasında kullanılacağını ifade eden Saraç, tüm Merzifonluları kermese davet ederek. şöyle devam etti:
     İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak ve gereken desteği sağlamak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren derneğimiz, bugüne dek, ihtiyaç sahibi ailelere, öğrencilere yardım elini uzatmıştır. Bu defa sağlık alanında yardım yapmayı ve bunu da çağın hastalığı olarak görülen kanser hastalarına gerçekleştirmeyi kararlaştırarak bir kermes organize ediyoruz. 01 Mart 2013 Cuma günü Kültür Sitesinde biletsiz olarak gerçekleştirdiğimiz kermese tüm hayırsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Kermesimizden satın alacakları ürünlerle kanser hastalarına yardım eli uzatmamıza imkan tanıyacak hemşehrilerimize dernek yönetimindeki tüm arkadaşlarım adına şimdiden çok teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Merzifon Yardımeli Derneği Başkanı Saraç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER