Mevlit Kandili

Mevlit Kandili -AK Parti Kocaeli Milletvekili Okur: Allahın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hz. Muhammedin doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydı


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Allahın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hz. Muhammedin doğumunun, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olay olduğunu belirtti.
     Okur, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Hz. Muhammedin sevgiyi, barışı ve cömertlik gibi birçok ögeyi insanlara sevdirdiğini ifade ederek, bugün Hz. Muhammetin tebliğ ettiği dinin sağladığı barış, huzur ve güven ortamına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmakta olduğunu kaydetti.
     İslam dininin barışın ve birlikteliğin ifadesi olduğunu bildiren Okur, toplumu rahatsız eden, insanların huzurunu bozan hiçbir hareketin İslam dinince onaylanmadığını dile getirdi.
     Okur, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Allahın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hz. Muhammedin doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır. Geleceğimizin aydınlık, huzurlu ve mutlu olması temennisiyle, bütün İslam aleminin ve halkımızın Mevlit Kandilini kutlar, saygılar sunarım.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER