Mevlit Kandili

Mevlit Kandili -Güneysu Belediye Başkanı Minder: Tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren eşsiz olay peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hazreti Peygamberin veladeti, insanlığın görmüş ve göreceği en kudsi veladettir


RİZE (A.A) - Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren eşsiz olay peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hazreti Muhammedin veladeti, insanlığın görmüş ve göreceği en kudsi veladet olduğunu belirtti.
     Minder, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, Hazreti Peygamberin doğduğu günün Müslümanlar için önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren eşsiz olay peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hazreti Peygamberin veladeti insanlığın görmüş ve göreceği en kudsi veladettir. Tüm insanlığa sevgiyi, barışı, cömertliği, ana ve babaya saygıyı tüm insanları sevmeyi ve barışı öğreten Hazreti Peygamberin tebliğ ettiği dinin sağladığı barış, huzur ve güven ortamına bu günlerde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Çünkü, onun tebliğ ettiği İslam dini kavganın değil barışın, ayrılığın değil birliğin ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, bu mübarek gecenin başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış ve huzur getirmesini diler, tüm hemşehrilerimin Mevlit Kandilini tebrik ederim.
    
     Muhabir: Mustafa Nezif Karslı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER