Mevlüt Biliciden veda ziyaretleri

Mevlüt Biliciden veda ziyaretleri -Vali Bilici, Kayserili gazeteciler ile helalleştikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi


KAYSERİ (A.A) - Valiler kararnamesi ile Ankaraya atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkayaya veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınkaya, Biliciye Yaklaşık 5 yıllık süre içinde özellikle köylere ve ilçelere büyük önem verdiniz. Köylerin sıkıntılarının çözülmesi noktasında elinizden gelen gayreti gösterdiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi.
     Valiler kararnamesi ile Ankaraya atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de, Kayseri için güzel hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiklerini belirterek, Görev yaptığım süre içinde basın camiasında ağabey, arkadaş ve kardeş edindim. Bu ömür boyu böyle olacak. Biz devletin verdiği görevi yerine getirmeye, yapmaya çalıştık. Devlet bize nerede görev verirse onu yapmak da bizim ödevimiz. Cumhurbaşkanımızın memleketinde, güzel insanların yetiştiği ve bulunduğu bir şehirde görev yapmak bana mutluluk verdi diye konuştu.
     Duygulu anların yaşandığı ziyaretin ardından Vali Bilici ve gazeteciler ile helalleştikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Diğer yandan Vali Bilici, Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Vekili İrfan Alan ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıça veda ziyaretinde bulundu.
     Vali Bilicinin çarşamba günü bir basın toplantısı yapması ve perşembe günü kentten ayrılması bekleniyor.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Mevlüt Biliciden veda ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER