Meyve bahçesini paintball parkuruna çevirdi

Meyve bahçesini paintball parkuruna çevirdi -Amasyada bir işletmeci, 7 dönümlük meyve bahçesinin 2 dönümünü paintball oyun parkuruna dönüştürdü


AMASYA (A.A) - Amasyada bir işletmeci, 7 dönümlük meyve bahçesinin 2 dönümünü paintball oyun parkuruna dönüştürdü.
     Yazı Bağları Mahallesinde yer alan oyun parkurunun açılışı, Vali Abdil Celil Öz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen ve Emniyet Müdürü Ayhan Acetin aralarında bulunduğu protokol üyelerinin de katıldığı törenle yapıldı.
     Vali Öz, törende yaptığı açıklamada, içerisinde elma, erik, armut gibi meyve ağaçlarının yanı sıra bir adet sera da bulunan işletmenin hayırlı olmasını dileyerek, kentin bu tür yeni işletmelerle turizm alanında ve sosyal alanlarda gelişeceğini belirtti.
     İnsanların tabiatla iç içe olmalarını sağlayacak söz konusu sporla stres atabileceklerini ifade eden Öz, Hizmete açılan bu tesisle sosyal hayata katkı sağlanacağını düşünüyorum. İnsanlara tehlikeli olmadan heyecan yaşatacak bir spor dalı. Özellikle gençlerimiz için faydalı olacağını düşünüyorum dedi.
     Öz, insanların düğünlerde ateş etmek yerine, bu tür spor etkinlikleriyle eğlenmelerini önerdi.
     İşletme sahibi Tuba Deliktaş ise 7 dönümlük arazilerinin ilk etapta 2 dönümünü paintball parkuru olarak hazırladıklarını, talep olması durumunda parkuru genişletebileceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından protokol üyeleri belirledikleri bazı hedeflere ateş ederek eğlendi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Meyve bahçesini paintball parkuruna çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER