MHPde genel başkan adayı Türker:

MHPde genel başkan adayı Türker: Benin davam basit, sıradan bir parti genel başkalığı değil, Allah yoludur, Allah davasıdır


YOZGAT (A.A) - Eski MHP Yozgat Milletvekili ve MHPnin genel başkan adayı Mesut Türker, Benin davam basit, sıradan bir parti genel başkalığı değil, Allah yoludur, Allah davasıdır dedi.
     Türker, Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda kendisine destek veren partililerle bir araya geldi.
     Türker, burada yaptığı konuşmada, MHPnin ve ülkücü hareketin iyi yönetilmediğini öne sürerek, MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında milliyetçi hareketi özüne döndürmek için genel başkanlığa aday olduğunu anımsattı.
     Hemşehrilerinin karşına her zaman alnı açık, başı dik, şerefiyle, haysiyeti ve onuruyla geldiğini ifade eden Türker, Bu sefer mücadelem çok çetin. Bu mücadele sadece basit bir çıkar, siyasi bir gelecek değil, dünya insanlığı adına mazlum milletler adına karşınıza geldim. Benin davam basit, sıradan bir parti genel başkalığı değil, Allah yoludur, Allah davasıdır dedi.
     Haksızlığa karşı tavır koyduğu için kendi hareketinden dışladığını iddia eden Türker, şunları kaydetti:
     Mesut Türker ismi Yozgatta söylenirken, yankılanırken şimdi genel merkezin talimatıyla beni gören bazı arkadaşladırım maalesef yolunu değiştirir oldu. Çünkü genel merkez, aman Mesut Türkerden uzak dur diyor. Sebep ne arkadaş- Mesut Türkerin şaibeli neyi var- Bizim gırtladığımızdan haram lokma geçti mi- Biz yediğimiz bir lokmanın bile muhasebesini yapanlardanız. Onun için ülkücülükten de taviz vermeden onurumla, haysiyetimle karşınıza geldim.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber MHPde genel başkan adayı Türker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER