MHPde genel başkanlığa aday olan Küpçü:

MHPde genel başkanlığa aday olan Küpçü: -Biz sıradan bir aday değiliz. Sürekli çözüme vurgu yapıyoruz. 4 Kasımda gerçekleştirilecek kongrede bizden daha şanslı bir aday yok


ISPARTA (A.A) - MHPde genel başkanlığa adaylığını açıklayan İsmail Hakkı Küpcü, Biz sıradan bir aday değiliz. Sürekli çözüme vurgu yapıyoruz. 4 Kasımda gerçekleştirilecek kongrede bizden daha şanslı bir aday yok dedi.
     İsmail Hakkı Küpcü, Ispartada partililerle bir araya geldi. Küpçü, daha sonra bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyede siyasetin kalitesinin artırılması gerektiğini söyledi.
     Partililerin isteği üzerine genel başkanlığa aday olduğunu ifade eden Küpçü, Biz sıradan bir aday değiliz. Sürekli çözüme vurgu yapıyoruz. 4 Kasımda gerçekleştirilecek kongrede bizden daha şanslı bir aday yok dedi.
     Partiyi iktidara taşımak için yola çıktıklarını dile getiren Küpçü, bu hedefe ulaşabilmek için parti algılamasının değiştirilmesi, bunu için de birlikte çalışılması gerektiğini kaydetti.
     Küpçü, Esas olan muhalefet değil, iktidara yol göstericilik yapmaktır. Asıl muhalefet budur. Halk bunu göreceği için sizi iktidara getirecektir. Hayatın her alanında olduğum ve geçmişimle ilgili bir sorun olmadığı için, hepsinden bu işi daha iyi yapacağıma inandığım için aday oldum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHPde genel başkanlığa aday olan Küpçü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER