MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Koray Aydın: Kurultay sürecinden sonra Türk milletinin özlemlerine cevap verebilecek güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olgusunun çıkacağına yürekten in


MANİSA (A.A) - MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Kurultay sürecinden sonra Türk milletinin özlemlerine cevap verebilecek güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olgusunun çıkacağına yürekten inanıyorum dedi.
     Aydın, partisinin Manisa il başkanlığını ziyaret ederek, teşkilattan genel başkanlık için destek istedi.
     Ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyede yeni güçlü bir siyaset merkezine ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyaçtan hareketle MHPyi kurultay sürecinde yeniden yapılandıracaklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Türk siyasi hayatında bugünkü iktidarın alternatifi olabilecek yegane parti MHPdir. Bunu görelim. Çünkü bütün veriler ve bütün araştırmalar bunu doğruluyor. Bunun için MHPyi Türk İslam ülküsüne dayanan, Türk milletinin mukaddesatları üzerinde millet merkezli bir siyaset yapan bir anlayışla tesis etmek istiyoruz. İktidar hedefini önce kendisi içselleştirerek onu da bir coşku ve heyecana dönüştürerek Türk milletine aktarabildiği anda, ben MHPnin ilk seçimde iktidar olacağına yürekten inanıyorum. İktidar olmak istiyoruz ve iktidar olmak için yola çıktık. Bu kurultay sürecinden sonra Türk milletinin özlemlerine cevap verebilecek bir güçlü Milliyetçi Hareket Partisi olgusunun çıkacağına yürekten inanıyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER