MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer:

MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer: -Serbest kıyafet uygulamasını, getirisi iyi hesaplanmamış bir karar olarak görüyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, serbest kıyafet uygulamasının acele alınmış ve getirisi iyi hesaplanmamış bir karar olarak gördüklerini bildirdi.
     İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Sezer, 2013-2014 eğitim yılından itibaren uygulanacak olan okullarda serbest kıyafet uygulaması ile ilgili görüşlerini aktardı.
     Serbest kıyafet uygulamasının Türkiyenin gündemini değiştirmek amacıyla yapıldığını öne süren Sezer, Ülkemizin bazı hayati konularını kamuoyundan gizlemek için gündeme getirilmiş gereksiz bir konudur ifadesini kullandı.
     Serbest kıyafet uygulamasının zararları olduğunu savunan Sezer, şöyle devam etti:
     Velilerimizin çocuklarına giydirecekleri serbest kıyafetler okullarımızda marka savaşlarını başlatacak, birçok velimiz çocuğuna markalı kıyafet giydirememenin ezikliğini yaşayacaktır.
     Okullarımızın disiplin durumu serbest kıyafet uygulaması ile daha da bozulacaktır, bazı kalabalık okullarımızda özellikle liselerde okula girişler kıyafete göre kontrol edilmektedir, serbest kıyafet uygulaması ile bazı zararlı kişilerin okullara sızması kolaylaşacaktır. Okullarda disiplin bakımından suç oranı artacaktır. Tek tip kıyafet grup bilincini geliştirdiği için bu getirisi feda edilmiş olacaktır. Bu sebeplerden dolayı bu kararı acele alınmış, getirisi iyi hesaplanmamış bir karar olarak görüyoruz.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER