MHP Genel Başkan Adayı Şahin:

MHP Genel Başkan Adayı Şahin: -MHP teşkilatlarını zinde, güçlü, çalışan ve halkın çok sevdiği insanlardan teşekkül ederek halkı kucaklayan teşkilatlar haline getireceğiz


ÇORUM (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, MHP teşkilatlarını zinde, güçlü, çalışan ve halkın çok sevdiği insanlardan teşekkül ederek halkı kucaklayan teşkilatlar haline getireceğiz dedi.
     MHP Çorum İl Başkanlığını ziyaret eden Şahin, düzenlediği basın toplantısında, MHPnin geleceğe yönelik vizyonu hakkında değerlendirmede bulundu.
     MHPnin şuan durağan bir parti konumunda bulunduğunu, ülkücülerin ve Türk milletinin taleplerini karşılayamaz durumda olduğunu öne süren Şahin, bu nedenle partinin iktidara gelemediğini iddia etti.
     Partisinin genel başkanlığına seçilmesi durumunda birçok değişikliğe imza atmayı planladığını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Şimdiye kadar bütün seçimleri kazandık, bunu da kazanacağız. Gezdiğimiz illerde böyle bir intiba oluştu bizde. MHPnin seçimlerde aldığı oy oranı yüzde 13 civarında. Bu hareket aslında iktidar istiyor. MHPde aday patlamasının sebebi de budur. Sayın Genel Başkanın niyeti iyi olsa bile bu işi başaramadığı ortada. Genel başkan olursam ilk seçimde MHPyi iktidar edeceğime inanıyorum. Kesinlikle Türkiyenin konjüktürü onu gösteriyor. Genel başkan olup yüzde 20nin altında oy alırsam kesinlikle genel başkanlıktan istifa edeceğim. MHP teşkilatlarını zinde, güçlü, çalışan ve halkın çok sevdiği insanlardan teşekkül ederek halkı kucaklayan teşkilatlar haline getireceğiz. Bunu da parti yöneticilerine teşkilatlara maddi ve manevi destek vererek yapacağız.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER