AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir:

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: -Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli gün


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği önemli günler olduğunu söyledi.
     Demir, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramının, milletin inanç ve yaşantısında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bayramların insanları kaynaştırarak toplumu bütünleştirdiğini belirtti.
     Bayramların, bayram tadında yaşanmasının tek arzuları ve dilekleri olduğunu ifade eden Demir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği müstesna günlerdir. Özellikle yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, onlarla bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını yaşamalı ve paylaşmalıyız. Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, Kırıkkale halkına, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER