MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: -"Türk milleti bugüne kadar kimseden akıl almadı. Buna ihtiyacı da yok. Bu milletin aklı da vicdanı da kendine yeter. Bunun için de bu süreç çözüm süreci değil, çözülme sürecidir" (Fotoğraflı-


TEKİRDAĞ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Türk milleti bugüne kadar kimseden akıl almadı. Buna ihtiyacı da yok. Bu milletin aklı da vicdanı da kendine yeter. Bunun için de bu süreç çözüm süreci değil, çözülme sürecidir" dedi.
     Demirel, partisinin Çorlu ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan yerel seçimlerde MHPnin önemli başarılara imza atacağını belirterek, halk ne verirse, neyi takdir ederse ona talip olduklarını söyledi.
     Çözüm sürecinin kendileri için "Türkiyenin çözülmesi" anlamına geldiğini ifade eden Demirel, şunları kaydetti:
     "Bu, öyle süslü salonlarda 3 tane adamı karşına alıp, Sen çok akıllısın. Git bakalım benim için nabız yokla denilecek bir konu değil. Türk milleti bugüne kadar kimseden akıl almadı. Buna ihtiyacı da yok. Bu milletin aklı da vicdanı da kendine yeter. Bunun için de bu süreç çözüm süreci değil, çözülme sürecidir."
    
     -"Kimsenin ekonomik tasarrufu kalmadı"-
    
     Demirel, bir ülkedeki ekonomik durumun nasıl olduğunu anlamak için vatandaşların satın alma gücüne bakmak gerektiğini belirterek, şöyle devam etti:
     "Önemli olan, ne kadar tüketim yapabildiğiniz, ne kadar alabildiğiniz ve ne kadar tasarruf yapabildiğiniz. Şu anda Türkiye bireysel tasarruf konusunda dünyanın en kötü noktasında. Ülkede bireysel tasarruf diye bir şey kalmadı. 1999-2000 yıllarında kriz olsa da bireysel tasarruflar vardı. Artık ne yastık altında ne de bankada kimsenin tasarrufu kalmadı."
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER