MHP Genel Başkanı Bahçeli, temel atma

MHP Genel Başkanı Bahçeli, temel atma törenine katıldı -Bahçeli: Allah iktidar olmayı bize nasip ederse her şeyin en güzelini inşallah sizlerle buluşturacağız


ANTALYA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Allah iktidar olmayı bize nasip ederse her şeyin en güzelini inşallah sizlerle buluşturacağız dedi.
     Partisinin Antalya Teşkilatı üyelerince Kepezüstü bölgesinde karşılanan Bahçeli, daha sonra Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalıyı ziyaret etti ve Serik Belediyespor Kickboks takımının gösterisini izledi.
     Belediye ziyaretinin ardından Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binasının temel atma törenine katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, belediyecilik hizmetlerinin önemli olduğunu ve yüksek sorumluluk gerektirdiğini söyledi.
     Hizmetlerdeki kalite, etkinlik ve hızlılığın belediye yönetimi hakkında vatandaşa bilgi verdiğini anlatan Bahçeli, yerel yönetimlerin merkezi idarenin bir provası ve hazırlık aşaması gibi olduğunu, milletin yerel yönetimdeki hizmetlere bakarak bir karara vardığını ve tercihte bulunduğunu belirtti.
     Siyasi partiler açısından belediye yönetimlerinin değerinin ve başarısının önemli olduğuna dikkat çeken Bahçeli, MHPli yerel yönetimlerin üstün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
     MHPli belediyelerin çok önemli başarılara imza attığını dile getiren Bahçeli, şöyle konuştu:
     Bunu çekemeyen müzakereci AKP, belediyelerimize çamur atmaya, iftira pisliği bulaştırmaya çalışmaktadır. Sahte ve çakma şikayet mektupları, düzmece iddialar ve suçlu imalar yoluyla dürüstlüğün sembolü belediyelerimiz zan altına alınmak istenmektedir. AKP zihniyeti bizi yerel yönetimlerde sıkıştırmaya, etrafımıza sarmaya cüret etmektedir. Ama yolsuzluk batağında 9.5 yıldır saplanıp kalan AKPnin Allahın izniyle buna gücü yetmeyecektir.
     Başbakan Erdoğan ve partisinin korkusunun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu öne süren Bahçeli, Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi gelirse haram lokma yiyenler hesaba çekilecek. Hırsızların, hainlerin defteri dürülecektir. Bölünme konusunda neredeyse yabancılara söz veren iktidarın yakasından tutulacaktır. MHP gelirse ikinci cumhuriyetçiler, sözde Kürt sorunu icatçıları mutlaka hesap verecektir diye konuştu.
     Türkiyeye diş bileyenlerin bunun diyetini ödeyeceklerini ifade eden Bahçeli, Yörükleri ve Türkmenleri görmezden gelenlerin de yaptıklarını ödemek zorunda kalacaklarını, Türkiyeyi bölmeye ve ayırmaya çalışan düşmanların MHP iktidarı karşısında şaşıracaklarını kaydetti.
     Türkiyenin iyi ve doğru yolda olmadığını öne süren Bahçeli, istikrarsızlık ve dengesizliğin her alanı istila ettiğini, huzursuzluğun köpürdüğünü ve güvenin sarsıldığını iddia etti.
     Milletin her alanda çaresiz ve kaderine terk edilmiş durumda olduğunu öne süren Bahçeli, şöyle devam etti:
     Başbakan Erdoğan binlerce kilometre uzaklıktaki yerlere küresel hesaplar çerçevesinde yardım yapmakta, para vermektedir. Ama sıra Serike geldiğinde bir şey yokmuş gibi davranmayı, hareketsiz kalmayı tercih etmektedir. Bu yüzden portakalın rengi, seraların bereketi, turizmin neşesi, toprağın bolluğu AKP hükümetiyle birlikte kaçmıştır. Ağır bir istismar ve çıkar kavgaları sizlerin işsizliğini, yoksulluğunu unutturmak için tezgahlanmıştır. Ekonomik dar boğaza düşen Türkiye, asıl sorunlardan savrularak başka alanlara kaydırılmış çıkmazlara hapsedilmiştir. Dilerim çaresizlik içinde kıvranan vatandaşlarımızın acil çözüm bekleyen sorunları bir an önce giderilir ve elbette kısır çekişmelerle kaybedilen yıllar telafi edilir. Parti olarak yönetiminde bulunduğumuz yerel yönetimler yardımıyla bunu yapmaya ve olumsuzlukları yerel ölçekte yenmeye çabalıyoruz. Allah iktidar olmayı bize nasip ederse her şeyin en güzelini inşallah sizlerle buluşturacağız.
     Konuşmaların ardından Bahçeli ve Belediye Başkanı Habalı ile diğer katılımcılar, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir / Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli, temel atma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER