MHP İl Başkan Adayı Aslan:

MHP İl Başkan Adayı Aslan: -Küllerimizden doğacağız


SAMSUN (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Adayı eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan, Küllerimizden doğacağız dedi.
     Aslan, MHP İlkadım İlkadım İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyleri ve delegelerle kahvaltıda biraraya geldi.
     Fuar içinde bir çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Aslan, MHPnin her geçen gün güçlenen bir parti olduğunu söyledi.
     MHPnin geçmişten gelen bir vizyonu ve misyonu olduğunu belirten Aslan Anadoluda bir söz vardır. Yiğit düştüğü yerden ayağa kalkar diye. Biz hiçbir zaman düşmedik. Ezilmedik. Ancak ayağa kalkmasını, sıçramasını ve koşmasını da biliyoruz. Artık yeni bir döneme giriyoruz. Küllerimizden doğacağız. Partimizi yeni dönemde şahlandıracağız. Parti içinde küskün olmayacak. Biliyoruz ve inanıyoruz ki kardeş kardeşe küsmez. Aynı çatı altında birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Partimizin üye sayısını 50 binlerin üzerine çıkaracağız. Geçmişte bize ait olan ancak emanet olarak geri verilen belediyelerimizi ilk seçimde geri alacağız. Bunun için çalışıyoruz dedi.
    
     -Kimseyle hesabımız yok
    
     MHP Samsun İl Kongresinde kazananın MHP olacağını da sözlerine ekleyen Aslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Kimseyle bir hesabımız yok. Partimizi daha iyi bir noktaya getirmek için aday oldum. Bafra Belediye Başkanlığı dönemimde yaptığım eserleri biliyorsunuz. İnsanlar beni yakından tanıyor. Hiçbir zaman ben demedim. Her zemen biz diyerek hizmet ettim. Partimin fikir ve düşünceleri doğrultusunda halka en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. İl başkanı seçildiğimde Samsunumuza ve halkımıza hizmet edeceğiz. Biz, hiçbir zaman sistemin partisi olmadık. Her zaman milletten yana tavır aldık. İnançlarımız, ülkümüz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Allahın izniyle bu seçimi kazanacağız. Daha büyük ve daha güclü MHP için herkesi kucaklıyoruz.
     İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, Hasan Aslanın başarılı bir belediye başkanlığı yaptığını ve bütün MHP camiası tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olduğunu kaydetti.
     (GUN-MKU)
<< Önceki Haber MHP İl Başkan Adayı Aslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER