MHP İl yönetimi, Sakatlar Derneğini ziyaret

MHP İl yönetimi, Sakatlar Derneğini ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti.
     Dernek üyeleriyle bir araya gelen heyet, engellilerin sorunlarını dinleyip, talepler ve beklentiler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
     Dernek Başkan Yardımcısı Selim Özen, günlük hayatta birçok sorunla karşılaştıklarını belirterek, "Bireyler olarak sadece insani haklarımızın gözetilmesini değil, bizlerin de vatandaş olduğumuzun, birçoğumuzun aktif görevlerde başarı ile hizmet ettiğinin ve daha fazla engelli vatandaşın sosyal hayatın içine katılarak topluma faydalı bireyler haline getirilmesini istediğimizin bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.
     MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Selin Akar ise Türkiyede yaklaşık 10 milyon engelli bulunduğunu dile getirerek, engellilerin sorunlarını gözardı etmenin, onlara kendilerini toplumun bir parçası değilmiş gibi hissettirmenin Türk insanına yakışmayacağını kaydetti.
     Akar, hükümet ve yerel yönetimlerin engellilerle ilgili icraatlarının takipçisi olacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Bizler engelli vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle, kısacası bu kocaman ailemizle ilgili bugüne kadar her ne sebeple olursa olsun, menşeiyle ilgilenmeden, eksik kalmış ne varsa tamamlamalı ve bu sorunlara ivedilikle çözüm bulmalıyız.
     Çözüm noktasında tüm desteğimiz ve önerilerimizle elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız, bu bir insanlık vazifesidir. Kendi vatandaşımızı yok saymak ne Türklüğün asaletine ne Müslümanlığın vicdanına sığar."
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP İl yönetimi, Sakatlar Derneğini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER