Midyat Kaymakamı Bingöl, şehit aileleri ve

Midyat Kaymakamı Bingöl, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi


MARDİN (A.A) - Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, şehit aileleri ve gaziler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
     Bir otelde düzenlenen yemekte konuşan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan İnce Davetimizi kırmayıp köylerinizden kalkıp geldiniz için teşekkür ederim. Bizlerle bu anı paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler sizleri hiçbir zaman unutmadık. Mücadelemiz boyunca hep sizlerin yanında olduk. Bundan sonrada her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz dedi.
     Yemeğin ardından Bingöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini şehit aileleri ve gazilerle aynı aileden kabul ettiğini ifade ederek Huzur ve barış için bedel ödeyen insanlar bunlar. Beni bir ailenin ferdi olarak görmelerini istiyorum. Bir arada olduğumuz için ben şeref duydum. Onlar bize şeref verdiler. Biz çok memnun olduk biz teşekkür ederiz dedi.
     Yemeğe Garnizon Komutanı Kurmay Albay Veysel Biçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Küçük Yumuk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sezgin Güverçin, İlçe Emniyet Müdürü Serdal Yurdagül, Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Velit Alptekin, kamu kurum kuruluş ve daire amirleri katıldı.
     Protokol üyeleri, farklı masalarda oturdu.
     Kaymakam Bingöl, otel çıkışında şehit GKK Fahrettin Akyüzün 73 yaşındaki annesi Emine Akyüz ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Midyat Kaymakamı Bingöl, şehit aileleri ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER