Milletvekili Başer, PMYO ek bina inşaatında

Milletvekili Başer, PMYO ek bina inşaatında incelemede bulundu


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ek bina inşaatında incelemede bulundu.
     Okul Müdürü Fazlı Öcaldan bilgi alan Başer, incelmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 500 öğrenci kapasiteli okulun ek bina ile öğrenci kapasitesinin bin kişiye çıkartılacağını belirtti.
     Bin öğrenci kapasiteli okulun, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başer, şunları söyledi:
     13 Nisan 2012 tarihinde ihalesi yapılan ek bina inşaatının 11 Eylül 2012 tarihinde ihaleyi alan firma ile sözleşme yapılarak inşaat çalışmaları başlamıştır. İnşaatın bin 200 günde tamamlanmasını bekliyoruz. Ek binada 500 kişilik derslik, 500 kişilik yatakhane, 500 kişilik spor salonu, bin kişilik yemekhane, 12 kulvarlı atış poligonu ve nizamiye bulunuyor. Okulda 140 olan mevcut çalışan sayısı bina tamamlandığında 250ye çıkacak. Okulun, kapasite artırması ve öğrenci sayısını 500den bine çıkarması, ilimiz için çok önemli. Bir taraftan üniversitemiz öğrenci sayısını artırırken bir taraftan da PMYOnun öğrenci sayısının artması ilimize büyük katkılar sağlayacak.
     Başere AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve bazı il genel meclisi üyeleri de eşlik etti.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Milletvekili Başer, PMYO ek bina inşaatında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER