Milletvekili Kavuncudan sendikaya ziyaret

Milletvekili Kavuncudan sendikaya ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Öz Orman-İş Sendikası Kütahya Bölge Başkanı Doğan Cebeciyi ziyaret etti.
     Öz Orman-İş Sendikası Kütahya Bölge Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cebeci, sendika binasında gerçekleşen görüşmede, kadro bekleyen orman işçileri için 5620 sayılı yasada yapılacak yasal düzenleme için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hükümet ve milletvekillerine güvendiklerini bildirdi.
     Ormancılık hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde yapılabilmesinin ön koşulunun, personel eksikliğinin giderilmesi ve norm kadro uygulamasına geçilmesi olduğunu belirten Cebeci, şunları kaydetti:
     Kadro taleplerimizin bir an önce dikkate alınmasını istiyoruz. Ormancılık faaliyetleri, orman yangınlarıyla mücadeleyle sınırlanan, sadece yangın sezonunda çalışma varmış gibi görülecek çalışmalardan değildir. Ormancılık hizmetleri her mevsim çalışma yapılarak yürütülecek işler çeşidinden oluşmaktadır. Ormancılık çalışmaları sezona sıkıştırılacak iş potansiyeline sahip bir iş kolu değildir. Ayrıca ormancılık işi, büyük bir sabır gerektiren çalışmalardandır. Toprakla buluşturduğumuz bir fidanın, sadece bugünün insanına değil, gelecek nesillerin istifadesine hazırlanan çalışmalar kapsamında bulunduğunu hatırdan çıkarmamalıyız. Biz bu günden ormancılık ihtiyaçlarını göremezsek gelecek nesiller bizden çok şikayetçi olacaktır. Ayrıca ormancılık faaliyetleri, kar-zarar denkleminden bağımsız düşünülmesi gereken faaliyetlerdendir.
     Kavuncu da siyasiler olarak bu konuyu bildiklerine işaret ederek, Bunu bilmememiz mümkün değil. AK Parti hükümetlerinin bundan evvel problemleri çözme konusunda gösterdiği irade neyse bu konuya da aynı iradeyle yaklaşacağımızdan emin olabilirsiniz ifadelerini kullandı.
     Ziyarette, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Hayri Öz ve Kavuncunun danışmanlarından Hasip Kaya hazır bulundu.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Milletvekili Kavuncudan sendikaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER