Milletvekili Koçer, Alleben havuzunu gezdi

Milletvekili Koçer, Alleben havuzunu gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Alleben yüzme havuzunu gezdi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşliğinde havuzda incelemelerde bulunan Koçer, havuzun fiziki ve teknik yapısıyla uluslararası birçok spor oyununa ev sahipliği yapabileceğini belirtti. Yeni neslin, sportif faaliyetler açısından çok şanslı olduğunu ifade eden Koçer, şöyle devam etti:
     Bizim çocukluğumuzda Alleben Deresi haricinde yüzülebilecek bir alternatif mekan yoktu. Bu anlamda birçok kişi bundan mahrum kaldı. Şu an görüyorum ki fiziksel koşulları itibariyle de dünya çapında bir tesisi Şehitkamil Belediyesi faaliyete geçirmiş. Böyle bir olimpik havuz sayesinde Gaziantep bölgesel olmanın yanı sıra ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna rahatlıkla ev sahipliği yapabilir. Ayrıca bu şehir başarılı yüzücüler yetiştirmelidir. Bu anlamda kentimize kazandırılmış bu havuz sporcu yetiştirme adına büyük katkı sağlayacaktır. Başkanımıza spora ve sporcuya verdiği değeri böyle bir projeyle taçlandırdığı için teşekkür ediyorum.
     Belediye Başkanı Fadıloğlu ise Alleben yüzme havuzunu en kısa sürede faaliyete geçirme sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
     Havuzda yaklaşık bin 76 kursiyerin eğitim aldığını, amaçlarının eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirmek olduğunu ifade eden Fadıloğlu, şöyle devam etti:
     Bizim amacımız eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirebilmek. Bu sayede ileriye dönük başarılı sporcular yetiştirmek. Şu an biz faaliyete başladık ama resmi açılışını ilerleyen günlerde yapacağız. Verdiğimiz üç havuz sözü vardı. Birini faaliyete geçirdik, ikincisini de iki ay sonra Merveşehir Mahallesinde faaliyete geçireceğiz. Üçüncü havuzu ise önümüzdeki sene faaliyete geçirerek vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Emeği geçen bakanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Onların Ankaradan bize verdikleri destekle bizler bu projeleri gerçekleştiriyoruz.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Koçer, Alleben havuzunu gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER