Milletvekili Usludan Fakıbabaya ziyaret

Milletvekili Usludan Fakıbabaya ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabayı makamında ziyaret etti.
     Uslu, bir süre önce AK Partiye katılan Fakıbabayı tebrik ederek Şanlıurfa için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacakları belirtti.
     Kentte, TÜBİTAK ve yerel yönetimlerin işbirliğiyle Bilim Merkezi kurulabileceğini ve bunu Büyükşehir Belediyelerinin 2016 yılına kadar kurma zorunluluğu olduğunu aktaran Karahan Uslu, şöyle konuştu:
     Başbakanımızın başkanlığını yaptığı Bilim Teknoloji Yüksek Kurulunda da alınmış olan bir karar var 2016 yılına kadar bütün büyük şehirler bunu yapmak durumunda. Fakat şuana kadar protokol imzalayan hiçbir doğu ve güneydoğu ili yok ve ben hep Urfa için şunu söylüyorum, Urfa bölgenin parlayan yıldızı, dinamosu. Böyle dinamo bir şehirde de bu iki bölgeden ilke bizim Urfa Belediyemizin imza ataması güzel olur dedi.
     Belediye Başkanı Fakıbaba da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilim Merkezi projesini inceleyeceklerini ve gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.
     Öte yandan Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Karahan Uslu, Şube Başkanı Ahmet Elçi ile bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Usludan Fakıbabaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER