Milli Eğitim Müdürü Ateş, köy okullarını

Milli Eğitim Müdürü Ateş, köy okullarını ziyaret etti


IĞDIR (A.A) - Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Tuzluca ilçesi Karagüney, Doğanyurt, Boyluca, Gülahmet, Yassıbulak, Aşkhüseyin, Katırlı, Aşağı Katırlı, Gedikli ve Gültepe köylerindeki okulları ziyaret etti.
     Ateş, kış şartları nedeniyle köy okulları yerinde görmek, ihtiyaçlarını tespit etmek, okulların fiziki ve eğitim durumlarını incelemek amacıyla böyle bir ziyarette bulunduğunu belirtti.
     Kış şartları nedeniyle inceleme, rehberlik ve denetim çalışmaları kapsamında köy okullarına ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini ifade eden Ateş, Bu okullarımızla ilgili fiziki eksikliklerini yerinde görüp, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet edip, ihtiyaçları tespit ederek, gerekli çalışmalar yapacağız dedi.
     Bu ziyaretler sayesinde birçok sıkıntıyı tespit ettiklerini anlatan Ateş, eğitim denetçileri başkanı ve şube müdürleriyle denetim ve rehberlik çalışmaları doğrultusunda köy okullarının büyük çoğunluğunu ziyaret ettiklerini söyledi.
     Köy okullarında öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinlediklerini ifade eden Ateş, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle görüşüyor, problemleri yerinde tespit ediyor, çözüm yolları araştırıyoruz. Aynı zamanda okullarımızın eğitim öğretim, yönetim işleriyle ilgili denetleme ve rehberlik yapıyoruz. Her gün bu köylere giden arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye ve çalışmalarında motivasyon sağlamaya çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Milli Eğitim Müdürü Ateş, köy okullarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER