Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi -Büyük ikramiyenin isabet ettiği 6718374 numaralı biletin Mersinde seyyar bir bayi tarafından satıldığı belirlendi -Seyyar Bayi Halil Bal: -Talihliye hayırlı olsun. Umarım beni de görür


MERSİN (A.A) - Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin Mersinde seyyar bir bayi tarafından satıldığı belirlendi.
     Kentte uzun yıllardır bilet satıcılığı yapan Halil Bal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğladan 19 Aralık 2012de getirilen 16 bin biletin bayilere dağıtıldığını, sattığı biletlerden birine de büyük ikramiyenin isabet ettiğini söyledi.
     Genellikle Mersin Otogarı civarında bilet sattığını, ikramiyenin denk geldiği bileti de kime sattığını bilemediğini ifade eden Bal, Mersine genellikle başka illerden alınan biletler sayesinde büyük ikramiye uğruyor. Geçen yıl da Adanada çıkan bilet yine Mersinde satıldı. Milli Piyango İdaresinin Mersindeki şubesi kapandığı için Adana ve Muğladan biletlerimiz geliyor. Talihliye hayırlı olsun diyorum ve umarım beni de görür dedi.
     Mersin Milli Piyangocular Odası Başkanı Mahmut Tekinerdoğan da, Milli Piyango İdaresi şubesinin kapanmasından dolayı Adana, İzmir ve Muğla gibi illerden bilet almak zorunda kaldıklarını belirtti.
     Tekinerdoğan, en son Muğladan 16 bin bilet getirdiklerini ve yılbaşı ikramiyesinin de kendi getirdikleri biletlerin içinden çıktığını söyledi.
     İkramiyenin isabet ettiği biletin Mustafa Atmaca isimli Muğladaki bayiden Mersindeki Halil Bala satıldığını tespit ettiklerini ifade eden Tekinerdoğan, şunları kaydetti:
     Kime çıktıysa hayırlı uğurlu olsun ve iyi günlerde kullansın. Bizim bayimizi de görürse seviniriz. İki senedir ikramiyenin bir parçasını biz satıyoruz. Bizim şubemizi kapatanlar kendilerinden utansınlar. Şubemizin bir an önce açılmasını istiyoruz. Satan biziz. Çıkış Muğla, Adana, İstanbul veya İzmir olarak geçiyor. Bundan rahatsızlık duyuyoruz. Ancak bizim şubemizi açmasalar da biz bu ikramiyeyi nereden olursa olsun getirip satmaya devam edeceğiz. Çıkan kişi İnşallah parasını güzel yerlerde değerlendirir ve bir iş yeri kurup 300-500 kişiye ekmek kapısı açar temennisinde bulunuyorum.
     Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinden büyük ikramiyenin İstanbul, İzmir, Adana ve Muğlaya isabet ettiği belirlenmişti.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER